Afbeelding

Lentefeesten in Hoogerheide op Hemelvaartsdag 26 mei

Algemeen

HOOGERHEIDE - Raadhuisstraat, Lucasplein en een gedeelte van de Huijbergseweg in Hoogerheide vormen met Hemelvaart na twee jaar weer het domein van de jaarlijkse Lentefeesten.

Op Hemelvaartsdag 26 mei zal het winkelhart van Hoogerheide weer bruisen als vanouds. Na twee jaar geen Lentefeesten door Covid 19 belooft het dit jaar een heel gezellig spektakel te worden. Naast de gebruikelijke braderie met ruim 200 kramen, zullen vele winkels deze dag extra geopend zijn met speciale Lentefeesten aanbiedingen. Ook zullen er weer diverse modeshows plaatsvinden.

Op vele terrassen in de straat en op het plein belooft het gezellig vertoeven en met diverse kermisattracties is er voor jong en oud voldoende te zien en te beleven in de Raadhuisstraat en in de nabije omgeving.

Op de parkeerplaats bij de Action wordt deze dag een show met getunede auto’s gehouden en ook zal de pop up store van Herwonnen Levenskracht deze dag geopend zijn.

Op het terrein rondom het gemeentehuis is plek gereserveerd voor een show van Amerikaanse auto’s en motors. Hier kunnen bezoekers naast het bekijken van de auto’s en motoren diverse leuke spullen kopen bij de aanwezige standhouders.

Ook dit jaar zullen dus alle ingrediënten weer aanwezig zijn voor een leuke dag Lentefeesten Hoogerheide.

Parkeren kan op deze dag onder andere op het terrein achter Bistro d’Ouwe Leeuw waar de scouting het parkeerbeheer verzorgt, alsmede op het parkeerterrein aan de Haviksberg en achter de Jumbo Supermarkt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding