Overhandiging van het boekwerk Eer & Glorie over de kerk van Lepelstraat.
Overhandiging van het boekwerk Eer & Glorie over de kerk van Lepelstraat.

Boek Eer & Glorie officieel overhandigd

Algemeen

LEPELSTRAAT - Tijdens de vijfde viering van de Antonius Noveen op dinsdag 12 mei werden de eerste exemplaren van Eer & Glorie, het boekwerk over de kerk van Lepelstraat, officieel overhandigd. 

De gelukkigen die uit handen van schrijver Piet van de Watering een eerste exemplaar mochten ontvangen waren de pastores Han Akkermans en Hans de Kort, voorzitter van PKC Stan Kint en Cees van Weesenbeek, vertegenwoordiger van de Mastboom Brosens Stichting.

Historisch

Han Akkermans is de voormalig pastor van Lepelstraat die voorging in deze noveenviering met aan zijn zijde de huidige pastoor Hans de Kort. Dankzij de Mastboom Brosens Stichting was het mogelijk het boek te laten drukken en het vele historisch onderzoek te bekostigen.

Bestellen
Na de viering kon men het boek fysiek aankopen bij de schrijver en konden de nodige bestellingen op voorinschrijving afgeleverd worden. Via de schrijver is het nog steeds mogelijk om een boek te bestellen, wat nu direct afgeleverd kan worden na betaling. Wilt u het prachtig boekwerk ook graag in uw bezit krijgen? Stuur dan een mail naar info@burowatering.nl en uw bestelling wordt in gang gezet. Noveengangers kunnen het boek ook kopen. En wel in de kerk na de vieringen, alwaar een beperkt aantal exemplaren op voorraad is.