Dit jaar helaas niet de vertrouwde beelden van drukbezochte Lentefeesten in het hart van Hoogerheide, maar er is wél een leuke gratis actie.
Dit jaar helaas niet de vertrouwde beelden van drukbezochte Lentefeesten in het hart van Hoogerheide, maar er is wél een leuke gratis actie. Foto: Sophia Piesens

Toch nog een beetje Lentefeest

Algemeen

HOOGERHEIDE - Door de coronacrisis zijn natuurlijk ook de gezellige Lentefeesten van de kalender gehaald. Winkel- en horecahart Hoogerheide en De Zuidwestkrant willen u toch nog een beetje lentefeestgevoel geven en bieden lezers de mogelijkheid om gratis te adverteren in de krant van 13 mei.

Veel mensen hebben immers zolders, kasten en schuren opgeruimd.

Wij geven u nu de gratis gelegenheid om bruikbare spullen te koop aan te bieden.
Aan deze gratis service is een aantal spelregels verbonden. Deze voorwaarden lichten we graag toe.

Spelregels

Zo mogen er per persoon 3 artikelen aangeboden worden. Een artikel mag niet meer dan 50 euro kosten. Artikelen aanmelden kan via een e-mailtje op de volgende manier:

Artikel: (bijvoorbeeld) barbecue
Prijs:        32 euro
Telefoon: 06-123456789
E-mail: .......................

Uw opgave vervolgens mailen naar:
advertenties@minervepers.nl
Uw mail moet vrijdag 8 mei vóór 12.00 uur binnen zijn. Als door extreem grote deelname niet alle advertenties geplaatst kunnen worden, geldt de volgorde van binnenkomst. Deze gratis advertentieplaatsing is alleen voor particulieren, dus niet voor bedrijven.
De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor welk ongenoegen dan ook tussen koper en verkoper.

Dit jaar helaas niet de vertrouwde beelden van drukbezochte Lentefeesten in het hart van Hoogerheide, maar er is wél een leuke gratis actie.