Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Collectanten nodig voor Brandwonden Stichting

HALSTEREN - Het belangrijkste moment van het jaar voor de Brandwonden Stichting is ongetwijfeld in oktober. Van 10 tot en met 16 oktober 2021 vindt immers de collecteweek plaats en dan komt het er op aan. 


De Brandwonden Stichting ontvangt namelijk geen overheidssubsidie en is grotendeels afhankelijk van de inkomsten uit de collecte. Vandaar de oproep: ‘Geef om een littekenvrije toekomst’. Want mensen met brandwondenlittekens zijn vaak doelwit van vervelende opmerkingen en leven in een samenleving waarin je met een geschonden uiterlijk jezelf driedubbel moet bewijzen. 

Er zijn nog steeds nieuwe collectanten nodig dus geef je op om ook te helpen. Vooral in de wijken De Beek en de Rode Schouw en De Schans/Oude Molen zijn mensen welkom. Ook winkeliers en horeca die tijdens de collecteweek een collectebus in hun zaak willen zetten zijn van harte welkom.

Aanmelden kan bij Dion Sweere op telefoonnummer: 0164-251811 of 06-44350103 of via mail: bws-Halsteren@outlook.com. Vele handen maken licht werk dus geef het een uurtje van je tijd voor dit goede doel.

Meer informatie over de Brandwondenstichting vind je op www.brandwondenstichting.nl

Meer berichten