Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Een kijkje op vliegbasis Woensdrecht.
Een kijkje op vliegbasis Woensdrecht. (Foto: )

Kijkje bij bedrijven succes

REGIO - In de week van Kijk Binnen Bij Bedrijven waren deze keer voor het ontvangen van de belangstellenden hier en daar aanpassingen nodig vanwege de actuele richtlijnen van het RIVM. 


Op de meeste plaatsen konden de ontmoetingen tussen werkgevers en de belangstellenden doorgaan. Het maakte deze editie ook uniek met een virtuele rondleiding en één op één gesprekken.

De positieve reacties waren er niet minder om. “Het is heel efficiënt om je organisatie in één week op bepaalde momenten in te richten voor het ontvangen van belangstellenden,” dat horen ze vaak bij Samen in de Regio, de netwerkorganisatie voor maatschappelijk betrokken ondernemen, die Kijk Binnen Bij Bedrijven organiseert.

Bij de Vliegbasis Woensdrecht werden de belangstellenden verrast. Helikopters en een F-16 bekijken! “Voor ons is Kijk Binnen Bij Bedrijven een kans om de bezoekers alles te vertellen over de unieke technische opleidingen bij de vliegbasis”, vertelt Alina Kuijpers, Hoofd Bureau Arbeidsbenadering van de vliegbasis, enthousiast.

Het was een week waarin een breed publiek een kijkje kwam nemen. Dit levert kansen op, soms voor een baan op korte termijn en anders voor de juiste studiekeuze op lange termijn. In het voorjaar van 2021 is de volgende Kijk Binnen Bij Bedrijven op de Brabantse Wal.

Meer berichten