Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Bep Tielemans

Ook geen Antoniusnoveen

LEPELSTRAAT - De werkgroep Antoniusnoveen in Lepelstraat ziet zich genoodzaakt de traditionele noveen dit jaar af te gelasten.

De werkgroep: 'We leven in een onzekere tijd op dit moment vanwege het coronavirus, ook wij als werkgroep van de Antoniusnoveen. Er zijn strengere maatregelen gekomen, waardoor we de kerk nog langer moeten sluiten en daardoor genoodzaakt zijn om de noveen dit jaar niet door te laten gaan. Dit vinden wij heel erg jammer, maar gezien de huidige richtlijnen, ons opgelegd door de overheid, kunnen we niet anders. De komende weken willen we wel op zondag en dinsdag de kerk een uurtje open doen. Dit om iedereen, die daar prijs op stelt, de gelegenheid te geven persoonlijk te bidden of een kaarsje op te steken. De kerk zal op deze dagen vanaf zondag 29 maart open zijn tussen 11.00 en 12.00 uur. Uiteraard houden we ons bij een bezoekje wel aan de geldende richtlijnen van het RIVM en onze overheid.

PKC Lepelstraat en de werkgroep Antoniusnoveen wenst u allen een goede gezondheid toe en veel sterkte in deze zware tijd.'

Meer berichten