Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Geen Karaoke Night popkoor

REGIO - 'Helaas moeten wij in navolging van heel veel instanties, verenigingen en bedrijven onze jaarlijkse Karaoke Night van 4 april aanstaande voor dit moment afzeggen", laat popkoor The Sparrows weten.

Het corona-virus en de richtlijnen zoals die door het RIVM zijn uitgevaardigd noodzaken hiertoe. 'We hebben er alle vertrouwen in dat we binnen niet al te lange tijd de Karaoke Night, die toch een traditie is geworden in Steenbergen en omgeving alsnog kunnen laten doorgaan. Jammer genoeg moet het popkoor het optreden voor de bewoners van de Stuyvenburgh in Bergen op Zoom en hun familieleden afzeggen. Ook hiervoor hopen we dit jaar een alternatieve datum te kunnen vinden. Vast staat nu ook dat het geplande optreden op 9 mei aanstaande, deelname aan het korenfestival RotjeKoor voorafgaande aan het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, niet doorgaat.
'We hopen en vertrouwen erop dat op niet al te lange termijn alle activiteiten weer opnieuw ingepland kunnen worden en dat we u daarbij in goede gezondheid mogen verwelkomen.'

Meer berichten