Uitstel grote rommelmarkt | halsterse-zuidwestkrant – Het nieuws uit Halsteren en de Zuidwesthoek
Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
archieffoto rommelmarkt
archieffoto rommelmarkt (Foto: Ingeborg Borghstijn)

Uitstel grote rommelmarkt

HOOGERHEIDE - Helaas heeft Herwonnen Levenskracht de traditionele rommelmarkt in het weekend na Pasen moeten annuleren. 


Op 18 en 19 april stond onze grote rommelmarkt gepland in het Kloosterhof in Hoogerheide.

"De coronacrisis maakt het op dit moment onmogelijk om de noodzakelijke voorbereidingen te treffen en de onzekerheid of dit evenement dit weekend wel door zou mogen gaan is op dit moment te groot", zegt voorzitter Musters.
Maar als het aan Herwonnen Levenskracht ligt is het zeker geen afstel, want niet alleen is het een fantastisch evenement waar veel mensen plezier aan beleven, het zorgt ook voor de broodnodige inkomsten die nodig zijn voor onze goede doelen activiteiten. Door deze hele corona-crisis zijn voorlopig alle activiteiten van de HL afdelingen geannuleerd.

"Ook onze kringloopwinkel en onze loods waar mensen spullen konden brengen hebben we hierdoor tijdelijk moeten sluiten. En hoewel we achter alle maatregelen staan die het RIVM en de overheid instrueert, vinden we het bijzonder spijtig voor onze doelgroepen. Juist de eenzame ouderen en de mensen met een beperking worden hard getroffen door het sociale isolement. Maar de maatregelen zijn nodig en daarom volgt heel Herwonnen Levenskracht deze dan ook goed op in de hoop dat we straks weer gezond en wel onze activiteiten kunnen voortzetten.

De rommelmarkt zal dan zeker ook later dit jaar doorgang vinden. We zijn nu in samenspraak met het Kloosterhof en de gemeente op zoek naar een nieuwe, geschikte datum om de rommelmarkt te organiseren."

Meer berichten