Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Wat eten we vandaag?

Broodschotel

Benodigdheden

10 boterhammen, 2 paprika's, 100 gram hamreepjes, 2 eieren, 6 theelepels pesto, 400 ml melk, 2 eetlepels Italiaanse kruiden, zout en peper, 100 gram geraspte kaas, 2 bosuien, boter voor invetten.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd alle
boterhammen door vieren. Meng in een diep bord het ei met de melk en de kruiden. Haal alle boterhammen door het ei-melk mengsel en bedek de bodem van een ingevette ovenschaal met de boterhammen. Snijd de paprika en de bosuien in stukjes en verdeel over de boterhammen. Strooi ook de ham-reepjes en de geraspte kaas over de boterhammen. Als laatste verdeel je de pesto over het geheel. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in het midden van de oven.

Eet smakelijk,

Diana Rens

Meer berichten