Vivoo-WVV'67 in ere hersteld

ODIO tankt vertrouwen tegen NSV

Algemeen

OSSENDRECHT – ODIO tankte in het thuisduel met hekkensluiter NSV vertrouwen voor de derby met METO. Na zes wedstrijden zonder overwinning lukte het tegen de ploeg van oud-ODIO-coach Andy Wierikx (volgend jaar Vivoo) wel.

Groenwit was vanaf de aftrap feller en kwam in de tiende minuut door Thomas Jansen op voorsprong. Daar waar vervolgens uitbreiding werd verwacht viel een tegentreffer net voor rust. Na de thee was ODIO opnieuw de bovenliggende partij doch scoorde niet en had geluk dat een kwartier voor tijd een NSV-goal wegens buitenspel werd geannuleerd. Aan de andere kant reageerde Damian Elenbaas wel tweemaal alert en bepaalde de eindstand op 3-1.

Daar waar WVV’67 eerder dit seizoen Noordhoek had weten te verschalken moest ze ditmaal het antwoord aldaar schuldig blijven. Op een slecht veld werd door WVV’67 te veel de lange bal gespeeld en goals bleven tot aan de thee uit. In het tweede bedrijf opende Noordhoek alsnog de score. Ondanks een overtreding van Hessel van Aalzum, volgens insiders te zwaar met rood werd bestraft kwam WVV’67 toch langszij. Kas van Zantvliet tekende voor zijn eerste goal in WVV-dienst. Vervolgens was het alsnog Noordhoek dat de zege met 3-1 veiligstelde.

Topscorers

Door de twee goals tegen NSV nestelt Damian Elenbaas (ODIO) zich met 13 doelpunten naast lijstaanvoerder Gijs Verresen (METO). Voorts is Nicky Verboven namens Grenswachters met een opmerkelijke opmars bezig en heeft inmiddels 9 goals achter zijn naam. Dimitri Ceuppens (Vivoo) 7, Ronald Clarijs (Grenswachters) 7, Marijn Corré (ODIO) 7, Quirijn Schevenhoven (WVV’67) 7, Jens Hermans (METO) 6.