Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Bep Tielemans

't ies (nie) te fielemme in Hoogerheide en Woensdrecht

Zaterdag 22 februari

Op zaterdag 22 februari is er weer de Intocht van Prins en gevolg. Start is bij Non Plus Ultra om 14.00 uur waarna de stoet rond 15.00 uur bij het Gemeentehuis wordt verwacht. Daar is de sleuteloverdracht. Na de intocht is er weer de traditionele kerkdienst in de kerk van Hoogerheide. Aanvang is om 19.00 uur en na de dienst is er zoals gebruikelijk ene hapje en een drankje. Na de kerkdienst wordt er een bezoek gebracht aan diverse cafés en natuurlijk aan het bekende Bokkerijdersbal in café de Boulevard.

Zondag 23 februari

In de middag brengt de Prins en gevolg een bezoek aan het immer gezellige Poffertjes in M.F.C. Kloosterhof. Het is daar zoals vanouds altijd een geweldig kinderfeest met diverse activiteiten. 's Avonds wordt er een bezoek gebracht aan het populaire Wjeelbal van dweilband Ier Eddut. Ook dit jaar zal weer helemaal in het teken staan van een door hen verzonnen motto, wat ze dan ook op geheel eigen wijze uitdragen.

Maandag 24 februari

Op deze maandag is zoals gebruikelijk de optocht, deze wordt georganiseerd door Stichting Openbare Feestelijkheden. De optocht start om 13.30 uur vanuit Woensdrecht en omstreeks 16.00 uur arriveert de stoet bij het Gemeentehuis, waarna rond 17.30 uur de prijsuitreiking zal zijn.

Afsluiting: Eerst zal er de kindersluiting zijn. Verzamelen bij 't Pleintje en start om 18.30 uur waarna we een bezoek brengen aan een paar cafés en afsluiten voor de kinderen om 21.00 uur bij het Gemeentehuis. Daarna gaan Prins en gevolg naar het afsluitingsbal in café de Boulevard, alwaar om 23.30 gezamenlijk vertrokken wordt naar het Gemeentehuis voor de grote afsluiting van carnaval 2020.

Meer berichten