Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Audoe voor Judith Veraart (Vivoo)
Audoe voor Judith Veraart (Vivoo)

Ladies derby: ODIO da1 - Vivoo da2

OSSENDRECHT - In de Ladies Derby betekende ODIO da1 contra Vivoo da2 het zevende hoofdstuk in de twaalf bedrijven tellende Ladies Derby. 

Een duel met tegengestelde belangen. ODIO zit na de winterstop in een flow en boekte twee achtervolgende zeges. Vivoo koestert nog steeds kampioendromen en mag zich in strijd met Vogelwaarde en HSC'21 geen misstappen veroorloven.

Van normaal voetbal was door de vooruitgeschoven storm niet echt sprake. Voor de rust buitte Vivoo het windvoordeel maximaal uit. Goalgetters Valerie Snepvangers en Marieke van Aert tekenden ieder voor twee goals en een riante 0-4 ruststand was daar. In de tweede helft gooiden de Ossendrechtse dames alles op eerherstel en wisten derhalve de schade beperkt te houden. Wederom vier goals werden nu eerlijk verdeeld. Madeleine Veraart en een eigen ODIO-goal brachten Vivoo op zes. Voor ODIO scoorden Daniëlle Bus en Demi Jacobs-Migielsen.

Wereldreis

Mocht Vivoo over een paar maanden daadwerkelijk een titel weten binnen te slepen, dan zal dit zonder sterkhouder Judith Veraart zijn. De Vivoo-lady van Ossendrechtse komaf zal het glas ergens onderweg tijdens een maandenlange wereldreis naar Azië en Australië moeten heffen!

Taart

In de Ladies derby wist slechts één deelneemster de einduitslag 2-6 reeds voor de competitie te voorspellen. Namens AGO Advies mag Isa Hubert uit Hoogerheide een Wilbrink-slagroomtaart tegemoet zien!

Tussenstand: Merel Janssens (20), Tamara van den Bergh (19), Isabelle Vermeiren (19), Laura Akkermans (18), Arthur Borsboom (18), Daphne Leemans (18), Kelly Versteeg (17), Luuk de Gelten (17), Gerald de Waal (17).

Meer berichten