Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Op uitnodiging van Mountainbike Ossendrecht kunnen ATB-liefhebbers zondag genieten van een prachtige tocht.
Op uitnodiging van Mountainbike Ossendrecht kunnen ATB-liefhebbers zondag genieten van een prachtige tocht.

ATB-toertocht Mountainbike Ossendrecht

OSSENDRECHT - Mountain Bike Ossendrecht organiseert een ATB-toertocht op zondag 10 november in en rond de bossen van Ossendrecht over de afstanden van 23, 40 en 60 km. Tijdens deze tocht kunnen deelnemers genieten van een prachtige route door bos en heide met enkele stukjes asfalt om te herstellen.

Na het betalen van vijf euro inschrijfgeld kan er gestart worden van 08:00 uur tot 10:30 uur vanuit het Multifunctioneel centrum De Drieschaar in de Ploeg 11 te Ossendrecht. Voor het afspoelen van modder en zweet is er een douchegelegenheid aanwezig. EHBO-vereniging Ossendrecht verleent deze dag ook ondersteuning, voor het geval er kleine ongelukken gebeuren. Ongeveer halverwege het parcours is er een drankpost geregeld waar men een drankje en een hapje kan nuttigen. Hier is ook een reparatiedienst aanwezig om een klein euvel aan het materiaal te laten repareren. Bij terugkomst kunnen de fietsen in een bewaakte stalling staan tot 12:30 uur. Er is bij De Drieschaar een afspuitplaats, zodat de fietsen weer schoon mee naar huis kunnen.
Deze tocht is voor iedereen toegankelijk voor mountainbikers van alle niveaus. Dit alles komt tot stand met medewerking van: Gemeente Woensdrecht, Staatsbosbeheer, Evides watermaatschappij, privé eigenaren en M.F.C. De Drieschaar, Hendrickx Grondverzet en kraanverhuur vof en de vele vrijwilligers. Voor vragen kunt u zich wenden tot Rini Pijnen van Bike Totaal Pijnen in Ossendrecht, telefoon: 0164-672763.

Meer berichten