Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Muzikant Ben van Hoof overhandigt het sponsorbedrag aan dansers van House of Marqeez.
Muzikant Ben van Hoof overhandigt het sponsorbedrag aan dansers van House of Marqeez.

Ben van Hoof sponsort jonge dansers

REGIO - De leerlingen van dansschool House of Marqeez zijn geld aan het inzamelen zodat alle dansers mee kunnen naar het EK en WK streetdance. Ook de Putse Ben van Hoof sponsort de jonge dansers op weg naar hun dromen.

De link met House of Marqeez en Ben van Hoof is niet moeilijk: wedstrijddanser Xam komt ook het Putse grensdorp én Ben is sinds een jaar of acht zanger en gitarist bij Triple-B. Samen met dans- en wedstrijdmaatje Pharrell schittert hij in de nieuwe clip van Ben van Hoof, genaamd 'Je moet het durven'. In ruil voor de danskunsten heeft Ben afgelopen vrijdag een cheque overhandigd waarmee hij de dansers van House of Marqeez een warm hart toedraagt.

Met het ingezamelde geld kunnen de kinderen mee naar het EK in Veldhoven en het WK in Blackpool om daar te dansen. De kosten voor een verblijf en de entree kunnen namelijk erg oplopen. Afgelopen weekend was ook het NK streetdance en ook hier lieten de dansers van House of Marqeez zien waar hun passie ligt - bijna alle dansers vielen in de prijzen.

Via Facebook en Instagram is de weg van de dansers te volgen onder 'EK & WK: Mission is possible'. Tijdens Koningsdag zal House of Marqeez ook in Bergen op Zoom op de Oranjemarkt aanwezig zijn om spulletjes te verkopen, spellen te organiseren en te dansen met de pet. Alle opbrengsten gaan naar de missie-pot zodat alle kids naar Veldhoven en Blackpool kunnen.

Meer berichten