Elisa Dekkers verzamelt bierdopjes om geld in te zamelen voor het Diabetesfonds, omdat haar zus Michella diabetes heeft.
Elisa Dekkers verzamelt bierdopjes om geld in te zamelen voor het Diabetesfonds, omdat haar zus Michella diabetes heeft.

Inzamelactie doppen succes

Algemeen

HALSTEREN - Een bierdopjesactie die Elisa Dekkers uit Halsteren voor haar zus Michella op poten zette blijkt een enorm succes. Hun mama Bianca Dekkers vertelt:

"We hebben zoveel lieve en leuke reacties ontvangen. Van mensen die doosjes doppen opstuurden of langs kwamen, zelfs helemaal uit Eindhoven, om een zak doppen te brengen. Bedrijven, bierfestival Oudenbosch, bouwclubs en de politie spaarden mee; cafetaria De Beek heeft een bak weggezet. Elisa is zelfs 'Brabander van de dag' geweest. Ze heeft uitleg gegeven op een kinderdagverblijf en op haar school over wat diabetes inhoudt. Zelf heeft ze 2,5 big bag vol opgehaald. Samen met nog drie ophaalpunten heeft ze in december 4920 kg bijeen verzameld, wat €1.700,- heeft opgeleverd voor het Diabetesfonds."
De actie zou eigenlijk tot het einde van het jaar zijn maar loopt gewoon door. Op adres Dorpsstraat 180 bij familie Dekkers in Halsteren zijn dus nog steeds volop doppen welkom.