Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Blijven genieten van Halsterse harmonie?

HALSTEREN - Al sinds 1881 bestaat de harmonie in Halsteren. Deze vereniging is in de loop der jaren gegroeid met een slagwerkgroep/drumband en een opleidingsdeel. Regelmatig is Sint Cecilia Eensgezindheid op straat te vinden om activiteiten in Halsteren op te vrolijken met muzikale klanken. U kunt daarbij denken aan Koningsdag, Dodenherdenking, de opening van de Pompejus, de Halsterse braderie, et cetera.

Afgelopen jaren heeft de omvorming van de subsidieregels niet in het voordeel van de muziekvereniging uitgepakt. En ondanks eigen pogingen om met vele vrijwilligers hard te werken om extra geld voor de verenigingskas te genereren lukt het niet om dit gat te dichten. Daarom doet Sint Cecilia een beroep op sponsoren die de muziekvereniging een warm hart toedragen in de vorm van een financiële boost.

Wat sponsoren daar voor terugkrijgen is om te beginnen een heel goed gevoel wanneer ze het muziekgezelschap op feestdagen in Halsteren op straat zien lopen, mede dankzij hen. Ook krijgen donateurs een persoonlijke uitnodiging voor het jaarconcert en kerstconcert, zodat ze kunnen horen en zien waarom het belangrijk is dat de muziekvereniging Sint Cecilia Eensgezindheid in Halsteren moet blijven bestaan. De vereniging wil de jeugd van Halsteren enthousiasmeren voor muziek en een gedegen opleiding kunnen bieden. Tijdens de braderie worden op een zichtbare plek als de kiosk, alle sponsoren bedankt., zodat heel Halsteren kan zien dat men hieraan heeft bijgedragen.

Heeft u interesse om Sint Cecilia te ondersteunen en zo alle Halsterse kinderen de kans te geven om een instrument te bespelen en te zorgen dat iedereen nog heel lang kan genieten van de plaatselijke harmonie? Neem dan contact op met Carla van der Westen (06-10744297) of Petra Brandes (06-37425720).

Meer berichten