Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Meer dan 50 wandelaars deden mee aan de jubileumdag
Meer dan 50 wandelaars deden mee aan de jubileumdag (Foto: Kees van Zunderd)

Vijftienjarige WSV de Arend hapt en stapt

HOOGERHEIDE - Wandelclub de Arend bestond op 3 maart jongstleden vijftien jaar. Mede gezien de ontvangen ideeën voor dit feestelijk derde lustrum is door het bestuur besloten om te “happen en stappen” en over te gaan naar een andere datum, wel 19 mei. Happen en stappen past namelijk precies bij het doel van de club.

Zaterdagmiddag werden de leden verwelkomd met koffie en gebak bij het clublokaal “De Boulevard” te Hoogerheide. Van daaruit wandelden ze naar restaurant “De Blauwe Pauw” te Ossendrecht alwaar een lekker kommetje asperge- of tomatensoep werd geserveerd. Aangezien de buitentemperatuur niet zo hoog was kwam deze lekkernij goed van pas. De tocht werd door de polder voortgezet naar Café Restaurant “Non Plus Ultra” in Woensdrecht. Daar werd het gezelschap getrakteerd op een heerlijke hoofdmaaltijd met asperges of scholfilet. Alle wandelaars lieten zich dit goed smaken en alle bordjes werden “schoon” opgeleverd. Als laatste stop werd afgestevend op clublokaal “De Boulevard” waar het “toetje” werd opgediend en de dag besloten werd met een “afzakkertje”.

Al met al een leuke middag, die door de leden van WSV de Arend enorm werd gewaardeerd. Op naar het 20-jarig bestaan.

Foto: Meer dan vijftig wandelaars deden mee aan de feestelijke hap en stap dag van de vijftienjarige wandelclub WSV de Arend. (foto: Kees van Zunderd).

Meer berichten