bestuur ehbo
bestuur ehbo Foto: jean graat

EHBO Ossendrecht in Beweging

Algemeen

OSSENDRECHT - EHBO Ossendrecht heeft onlangs vijf leden in het zonnetje gezet. Burgemeester Steven Adriaansen van de Gemeente Woensdrecht was aanwezig om de decoraties uit te reiken.

Mevrouw Diana Veraart-Kil, 25 jaar lid, kreeg het Bondsinsigne in brons uitgereikt. De heer Piet Clarijs, 45 jaar lid, ontving het Bondsinsigne in zilver.
Cees van Gurp, 50 jaar lid en zijn jarenlang inzet voor de Jeugd EHBO werd onderscheiden met het Bondsinsigne in goud. Henk Geers werd onderscheiden met het Bondsinsigne in goud voor zijn inzet als instructeur en als bestuurslid van onze vereniging. Leo van Doorn is 22 jaar lid en heeft 13 jaar EHBO lessen gegeven op de basisschool. Hij kreeg het Bondsinsigne in brons.
Tijdens de jaarvergadering nam EHBO Ossendrecht afscheid van penningmeester Martin Woudstra. Martin werkt als chauffeur van de artsenpost en is kort geleden gestart met een eigen cateringbedrijf.

Ook dit jaar is de EHBO deelnemer aan de Rabo Bank Clubkas Campagne. Leden van de bank kunnen 5 stemmen uitbrengen met maximaal 2 stemmen op één vereniging. EHBO Ossendrecht besteedt de opbrengst aan een informatieavond met als thema “Vergiftiging in en rond het huis'.