Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto:

TTC de Liefhebbers opent fietsseizoen

HALSTEREN-LEPELSTRAAT - Zondag 11 maart is het weer zover: de leden van TTC de Liefhebbers gaan, na een winterslaap gehouden te hebben, weer op de fiets om aan een nieuw seizoen te beginnen.
Tot medio oktober wordt er elke zondag gestart vanaf clublokaal Cafeeke de Beek aan de Fabrieksstraat te Halsteren. Vertrek is om 9.00 uur, waarna beide afdelingen aan hun tocht beginnen. Deze eerste keer zal het geen groot aantal kilometers worden. De recreanten rijden 25 kilometer en de trimmers 40 kilometer. Naar verwachting is men rond 10.30 -11.00 uur terug in het clublokaal. waar een kopje soep met een broodje wordt geserveerd om het seizoen goed van start te laten gaan en nog eens lekker bij te kletsen over de voorbije winter.

Elke zondagmorgen wordt een andere tocht gereden en tevens zal langzaam de te fietsen afstand langer worden. Wie ook interesse heeft om te gaan fietsen, kan meerijden. Recreanten rijden met een gewone fiets of op een fiets met ondersteuning. De trimmers daarentegen rijden met de racefiets. Voor inlichtingen kan men terecht bij secretaris Richard Kuijlen, e-mail ttcdeliefhebbers@gmail.com, (0164) 683915, of op elke zondag iets voor 09.00 uur bij café de Beek Fabrieksstraat te Halsteren. Zie ook: www.ttcdeliefhebbers.nl

Meer berichten