Ossendrecht zoekt de Sterkste Man van de Brabantse Wal.
Ossendrecht zoekt de Sterkste Man van de Brabantse Wal.

Strijd om De Sterkste Man Van De Brabantse Wal

Algemeen

OSSENDRECHT - Na het succes van 5 eerdere edities barst zondag 26 juni aanstaande de strijd weer los tussen de sterke mannen die allemaal één ding willen bereiken: de titel ‘De Sterkste Man Van De Brabantse Wal’.  

Van 11.00 tot 19.00 uur is iedereen van harte welkom bij dit schouwspel op het kruispunt bij de Harmoniezaal. Onderdelen waarbij de krachtpatsers in actie komen zijn Frame Walk, Thor’s Hammer, Squat for reps, Stone to shoulder medley en Conan’s Wheel. In de categorieën -105 en +105 kg belooft het weer een spannende strijd te worden tussen de deelnemers. 

Er zitten inmiddels een paar strijders tussen die aan eerdere edities deelnamen. Zo zal Christian van Elderen in de categorie -105 kg zijn vorig jaar behaalde titel komen verdedigen en zien we namen als Bastiaan Vergeer, Alexander van Halsema, Sjoerd van Vliet, Perry Franken, Ruben van Kreij, Sander van Zutphen, Gianluca Hop en Joni Alles weer voorbij komen. Wilt u deze strijd tussen de sterke mannen niet missen? Kom dan zondag een kijkje nemen vanaf 11.00 uur en moedig ze aan!