Wandel3daagse Woensdrecht/Hoogerheide 2022
Wandel3daagse Woensdrecht/Hoogerheide 2022 Foto: Jan Krijtenburg

Wandel3daagse Woensdrecht en Hoogerheide

Algemeen

WOENSDRECHT/HOOGERHEIDE - Voor de 45ste keer vond afgelopen week de Wandel3daagse plaats in Woensdrecht en Hoogerheide. Steeds werd er gestart vanaf Sportpark De Fortuin in Woensdrecht voor de afstanden 5 en 10 km. 

De 5 km had net als de 10 km een andere route op elke wandeldag, de routes werden uitgezet en konden zelfs via de telefoon bekeken worden. Soms was er een spoor van confetti te volgen op moeilijke stukken. Op de laatste dag werden de wandelaars vanaf de Raadhuisstraat in Hoogerheide muzikaal begeleid om hun medaille te halen bij de finish.  

Johan van Beveren, secretaris van de Wandel3daagse was blij dat het wandelgebeuren weer kon plaatsvinden: “Ondanks het warme weer hadden we toch een mooi deelnemersveld op de 5 en 10 km, verschillende sponsoren zorgden voor de deelnemers voor ijsjes, drinken, fruit en andere versnaperingen. Die willen we dan ook erg bedanken: Albert Heijn supermarkt, Buro Hugo, Familyland, KombinoCare, Kinderdagverblijf De Boerderie, Goossens Assurantiekantoor, Van Gorssel DCP, RheiGroup, Jumbo supermarkt, Primera Niels van Elzakker, Stichting Jongleren Woensdrecht en Van der Pol Pallets.” 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Wandel Driedaagse Woensdrecht/Hoogerheide 2022
Wandel Driedaagse Woensdrecht/Hoogerheide 2022