Afbeelding

Re-Creation kampioen op NK

Algemeen

OSSENDRECHT - Onlangs vonden de Nederlandse Kampioenschappen Twirl 2021 plaats in de topsporthal in Almere. Vanuit Ossendrecht reisden 22 leden van Show- en Twirlvereniging Re-Creation af naar het kampioenschap.

In totaal was de Ossendrechtse vereniging met 19 deelnemende routines goed vertegenwoordigd. Vier van deze optredens mochten uiteindelijk het hoogste podium betreden en het goud in ontvangst nemen. Michelle Puts (op de foto), Amy-Lynn Hunting, Anna van der Poel en het duo van Miranda Hoeckx en Anna van der Poel werden Nederlands Kampioen.
Na een lang NK-weekend gaan de leden van Re-Creation zich voorbereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen én op hun voorstelling.
Zaterdag 18 juni zullen zij in het theater van MFC het Kloosterhof een avondvullende voorstelling op de planken zetten. Dit is dus een uitgelezen kans voor geïnteresseerden om Re-Creation in actie te zien. Meer informatie over de voorstelling en de kaartverkoop volgt binnenkort via de website en de Facebookpagina van Re-Creation.