Afbeelding

Brabantse Wal Festival 2022

Algemeen

Vier dagen feest voor iedereen, zorg ervoor dat je het niet mist!

HOOGERHEIDE - Dat het Brabantse Wal Festival er aankomt is wel duidelijk. De grote roze tent aan de Scheldeweg verraadt dat er wat op stapel staat de komende dagen in Hoogerheide.

Feest

De programma’s van de Foute Mega Party en Hollandse Avond zijn al wel bekend. Bomvolle programma’s met bekende Nederlandse artiesten die er gegarandeerd een groot feest van maken.

Senioren

De organisatie heeft ook werk gemaakt van de Muziekmiddag voor senioren op zondag 24 april. Met onder anderen Corry Konings, Ronnie Tober en Jan van Brabant. De lokale zanger Ron van Hoof opent het feest en er wordt reikhalzend uitgekeken naar het optreden van Tribute to BMR, het welbekende showorkest uit de jaren ’70. DJ Dave draait gegarandeerd hit na hit, waarop gedanst mag worden. Met ruim voldoende zitplaatsen is deze middag een unieke gelegenheid om er na vele maanden weer eens op uit te gaan. Een mooie middag om niet zomaar voorbij te laten gaan.

GRATIS BWF op Koningsdag!

Na de Hollandse Avond op dinsdag 26 april staat alweer de laatste dag op het programma: Koningsdag 2022 wordt er één om niet snel te vergeten. Met vertier voor kinderen met springkussens, schminken en kinderdisco wordt het genieten, maar de komst van Woezel en Pip en Thomas de Stoomlocomotief zal voor alle kinderen helemaal geweldig zijn. Uiteraard nemen zij de tijd om met iedereen op de foto te gaan, een unieke herinnering aan Koningsdag 2022!

Toetje

De afsluitende POP-avond van het BWF 2022 is er één om door een ringetje te halen. Met de DOE MAAR tribute band Awoei, ABBA FEVER XL en De Heeren van Aemstelband zal het dak van de tent er nog eenmaal af gaan. De slotavond is er voor de popliefhebbers die traditiegetrouw in stijl het BWF afsluiten. Kortom, een heerlijk toetje dat je niet kunt laten staan na een BWF 4-gangen menu!

Alle info op: www.brabantsewalfestival.nl