Geen maat op de Greenblackarmy.
Geen maat op de Greenblackarmy.

WVV’67 domineert METO-pubquiz

Algemeen

HOOGERHEIDE – Wat was de enige buitenlandse club van Antony Lurling? Wat was de hoogst genoteerde Nederlandse band in de Top 2000? Enkele vragen tijdens de eerste METO-pubquiz na de corona-pandemie. 

In een volgepakte kantine streden zestien teams om de hoogste eer. Diverse teams vol betweters konden de hooggespannen verwachtingen absoluut niet waarmaken. Uiteindelijk wisten de mannen van Herella uit Heerle beslag te leggen op het brons. Verona Boys selecteerde slimmeriken Ronald en Pascal Broos alsmede Rink van der Wijst en finishte als tweede. Het gehele deelnemersveld stond echter in de schaduw bij het surplus aan kennis in de personen van Youri van der Meulen, Quirijn Schevenhoven, Max van Elzakker en Robin Schipperijn. In het hol van de leeuw eiste de ‘greenblackarmy’ onder de vlag van WVV’67 opnieuw de eindzege voor zich. Het viertal kan zich opmaken voor een diner te Boove & Beneeje!

Derby Grenswachters-METO

Zondag 3 april wacht METO wederom een zware beproeving in Putte. De tricolores wisten in de vier voor afgaande edities van de derby met Grenswachters op het Sportpark De Buizerd niet te winnen. Voor wie een driepunter op basis van de recente historie?

2013-2014: Grenswachters-Meto: 1-0 Kevin Daems

2014-2015: Grenswachters-Meto: 1-0 Tobi de Bruijn

2015-2016: Grw.-Meto: 2-0 Gijs van Landeghem, Joris Koeleman

2017-2018: Grenswachters-Meto: 4-2 Grensw.: Gijs van Landeghem, Joris Koeleman, Ronald Clarijs (2x) Meto: Gijs Verresen, Joey van Hooijdonk

2019-2020: Grensw.-Meto 1-1 Ronald Clarijs (Grensw.), Gijs Verresen (Meto)