Fietsclub De Liefhebbers op zondagochtend (foto: Piet Brocatus).
Fietsclub De Liefhebbers op zondagochtend (foto: Piet Brocatus). Foto: Piet Brocatus

Sint Annaland op programma TTC de Liefhebbers

Algemeen

HALSTEREN - Zondag 3 april aanstaande zijn de recreanten en de trimmers van TTC de Liefhebbers te vinden op het eiland Tholen. Nu alles weer gaat ontluiken is het prachtig om in deze weidse omgeving te genieten van de praal en pracht van de natuur. 


Zowel voor de trimmers als de recreanten is de koffiestop bij De Deu Braek in Sint Annaland. De recreanten rijden een afstand van 45 kilometer. De leeftijd van de recreanten ligt redelijk dicht bij elkaar, maar bij de trimmers is het leeftijdsverschil veel groter. Daarom is door het bestuur van TTC de Liefhebbers besloten en door de algemene ledenvergadering bekrachtigd om voor wat betreft de trimmers een splitsing aan te brengen. De trimmers vanaf 70 jaar gaan een iets kortere route rijden terwijl ook hun gemiddelde snelheid ongeveer 3 kilometer per uur lager zal liggen. De “jongere trimmers” (groep A) rijden ongeveer 28 kilometer gemiddeld per uur en de “fitte zeventigers“ (groep B) dus zo’n 25 kilometer gemiddeld. De afstand op 3 april zal voor groep A 80 kilometer bedragen en voor groep B 70. Ze streven er wel naar om op hetzelfde koffieadres de pauze te houden. Het blijft een vereniging en de sociale contacten staan hoog in het vaandel van TTC de Liefhebbers.

Bij de trimmers en recreanten zijn nieuwe leden van harte welkom. De secretaris (0164-683915) geeft graag nadere informatie of kom voor vertrek van de ritten naar het dorpsplein aan de Dorpsstraat in Halsteren en een van de daar aanwezige bestuursleden kan extra informatie verstrekken. Vertrek voor de groepen is om 9.00 uur en rond de middag zijn ze weer terug in Halsteren. Bezoek ook eens de website www.ttcdeliefhebbers.nl  (Foto: Piet Brocatus)