Afbeelding

Knallend programma BWF!

Algemeen

HOOGERHEIDE – Het programma voor het tiende Brabantse Wal Festival is bekend. Voor de organisatie was het snel schakelen en hard werken, maar ze slaagden erin om in zeer korte tijd een zeer indrukwekkend aantal grote namen vast te leggen. De Vengaboys, DJ Paul Elstak, Ron van Hoof, Wolter Kroes en Frans Bauer bijvoorbeeld. Het is tijd voor een feestje, nu écht!

Twee jaar lang zat alles tegen, en zette de pandemie steeds weer een streep door de pogingen om een Brabantse Wal Festival van de grond te krijgen. Toen begin dit jaar het sein op groen ging liet de organisatie van het BWF zich niet meer stoppen. Met resultaat: zaterdag 23 april, zondag 24 april, dinsdag 26 april en woensdag 27 april stonden al met hoofdletters en rood omcirkeld in de agenda’s van alle muziekliefhebbers in de regio, nu het programma van het BWF staat als een huis kunnen ze er nog een uitroepteken aan toevoegen.

De Foute Mega Party op zaterdag 23 april wordt echt Mega, met de Vengaboys, 2 Brother on the 4th Floor, DJ Paul Elstak, de Gebroeders Rossig, Jan Biggel, Immer Hansi, DJ Dave en het Q-Music Foute Uur Live. De Muziekmiddag op zondag 24 april doet het niet voor minder: daar treden DJ Dave, Ron van Hoof, Ronnie Tober, Tribute to BMR, Jan van Brabant en Corry Konings op.

De Hollandse Avond van dinsdag 26 april wordt het hoogtepunt van het BWF. Die avond treden Wolter Kroes, Frans Bauer, Pater Moeskroen, Wilbert Pigmans, Ronnie Ruysdael, de Alpenzusjes, Jeffrey Heesen, Ferry de Lits, Partyfriex, Marijn van Geel en DJ Dave op in de roze tent. Het programma voor Koningsdag 27 april wordt later bekendgemaakt.

“Wij zijn blij met wat we hebben neergezet”, zegt Niels van Elzakker namens de organisatie. “Het was snel schakelen, en we hebben veel, héél veel gebeld en gemaild, maar het was de moeite waard. Zeker als we de roze tent straks weer goed gevuld zien!”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding