Afbeelding
Foto: BSD

Solide financieel en sociaal beleid

Algemeen

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - Gaat u ze weer stemmen? De partijen die Bergen op Zoom hebben opgezadeld met een torenhoge schuld. Voor dit falende beleid zullen de burgers van Bergen op Zoom uiteindelijk de prijs betalen.

Partijen beloven weer van alles. De BSD doet daar niet aan mee. De BSD heeft slechts een aantal uitgangspunten geformuleerd. Zie ons één pagina grote programma op www.bsdboz.nl

Wij beloven vooral ons best te doen, zodat de gemeente Bergen op Zoom weer een toekomst krijgt. Wij realiseren ons dat de massale verliezen op vooral de Bergse Haven en de Markiezaten voor zeker 20 jaar zullen betekenen dat in Bergen op Zoom niet veel zal kunnen wat elders wel kan. Als we willen dat onze kinderen en kleinkinderen weer kunnen genieten van een mooie toekomst in deze gemeente kunnen we niet doorgaan met geld uitgeven dat er niet is. Niets, ook ‘mooie’ dingen niet, zijn gratis. Reken ze (vooral GBWP, VVD en Lijst Linssen) af op dat financiële wanbeleid van de afgelopen 20 jaar. De BSD staat voor een beleid wat Bergen op Zoom en haar jeugd op termijn weer een toekomst geeft. Kies voor het solide financiële en sociale beleid waar Louis van der Kallen en zijn fractiegenoten al jaren onveranderlijk voor staan.

De BSD beseft heel goed dat we de huidige generatie politici van de partijen die de financiële ellende hebben veroorzaakt niet kunnen blijven afrekenen voor de wandaden van hun politieke voorgangers. Maar de huidige generatie politici moet wel beseffen dat het opruimen/aflossen echt moet beginnen en helaas lang zal duren. De afgelopen jaren zijn er wel schulden afgelost, maar dat gebeurde met gelden die vrijkwamen door de verkoop van bezittingen. Nu zal men moeten beginnen met echt zuinig te worden. Terug de voeten op de grond en dat betekent helaas minder mooie dingen en ophouden met dromen die wel geld kosten, maar niet tot stand komen. Hierbij zal de mens van nu en morgen voor de BSD centraal staan. Rond 1930 schreef Henriëtte Roland-Holst het lekespel “Kinderen van deze tijd’ met daarin de dichtregels: “Morgen wordt heden geschreven; Gij levenden bouwt wordend leven. Gij werkt voor der komenden lot.”

Deze dichtregels verwoorden ons beleid het mooist. Voor de BSD is bouwen aan een betere toekomst van onze kinderen en kleinkinderen dé opgave waarvoor wij ook gemeentelijk staan. Voor wat we de afgelopen jaren gedaan hebben, kijk eens op www.bsdboz.nl.
Stem BSD lijst 6.

BSD