Kamerorkest Roosendaal
Kamerorkest Roosendaal Foto: Kamerorkest Roosendaal

Concertmiddag bij Rozenkruis

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op zondag 22 februari wordt er in het centrumgebouw van het Lectorium Rosicrucianum in Bergen op Zoom een concertmiddag met vertelling verzorgd met als titel “Tussen Kerst en Pasen”. Het concert wordt verzorgd door het Kamerorkest Roosendaal onder leiding van Willem Damsteegt. 

Dit strijkersensemble zal  onder andere werk van Sibelius, Vivaldi, Arvo Part en Einaudi ten gehore brengen. Het concert zal worden afgewisseld met een vertelling en een pauze met koffie, thee en gebak. Eenieder is van harte welkom op deze muzikale middag, van 14.00 tot 16.30 uur in
het centrumgebouw Bergen op Zoom, Blauwehandstraat 21, 4611 RK Bergen op Zoom. Entree kost € 15,-, ter plaatse te voldoen. Opgave:          centrumbergenopzoom@rozenkruis.nl of telefonisch via 0165-564881 of 06-20442613.

Bezinning 

Op dinsdag 22 februari wordt er door het Lectorium Rosicrucianum een bezinningsbijeenkomst verzorgd met als titel “Wij zijn scheppers”. Men wordt verzocht om tijdig aanwezig te zijn, aanvang is 20.00 uur. De toegang is vrij en de ingang is aan de Cromwielstraat.

Spiritueel ontmoeten

In het Rozenkruiscentrum in Bergen op Zoom worden maandelijks spirituele ontmoetingen georganiseerd, gesprekken van hart tot hart. De ontmoeting in februari vindt plaats op vrijdag 18 februari en zaterdag 26 februari. Belangstellenden zijn ook vrij om alleen een kijkje te nemen in de uitgebreide bibliotheek. Op vrijdag 18 februari staan de deuren open van 10.00 tot 11.30 uur; op zaterdag 26 februari van 14.00 tot 15.30 uur.
De toegang is gratis; voor koffie / thee wordt gezorgd.