Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Fotografisch beeldend kunstenaar Cor Heijnen exposeert

Algemeen

HALSTEREN / LEPELSTRAAT - In de etalage Dorpsstraat 73 h in Halsteren, die aan Kunstforum beschikbaar is gesteld door de PLUS supermarkt, heeft Cor Heijnen zijn foto’s tentoongesteld.

Cor Heijnen komt oorspronkelijk uit Eindhoven, maar is nu al enige tijd woonachtig in Lepelstraat. Via het tekenen en schilderen van modellen op de kunstacademie in 1994 kwam hij in contact met de fotografie. 

Al snel besloot Cor dat hij verder wilde in de fotografie en ging naar de Fotoacademie, waar hij in 2001 afstudeerde. Omdat de mens hem zeer interesseerde, specialiseerde hij zich in mensfotografie.

Technieken

Door zijn achtergrond maakt hij niet alleen foto’s en schilderijen, maar maakt hij ook veel gebruik van gemengde technieken.

Zijn werk, wordt gekenmerkt door een hele eigen stijl en bestaat uit vrij werk en themawerk. 

In de Kunstforum etalage toont Cor een gevarieerd overzicht van zijn fotografisch werk, wat zeer de moeite waard is om even bij stil te staan.

Foto: Fotografisch beeldend kunstenaar Cor Heijnen uit Lepelstraat bij het inrichten van de expositie in de etalage van Kunstforum bij PLUS Halsteren aan de Dorpsstraat.