Zeeuwse Babbelaars maken.
Zeeuwse Babbelaars maken.

Kloosterhof staat weer bol van creativiteit

Algemeen

HOOGERHEIDE - Hoera na een jaar afwezigheid vanwege corona mogen we weer. Dit jaar wel met de nodige maatregelen. Op zaterdag 20 en zondag 21 november 2021 wordt er in MFC Kloosterhof aan de Huijbergseweg 3b in Hoogerheide wederom een Krea & Kadomarkt gehouden voor jong en oud. 

De Theaterzaal en de hal zullen weer de sfeer en gezelligheid uitstralen die bij deze markt past. De 40 deelnemers laten in dit weekend zien waar ze het gehele jaar door mee bezig zijn. Er zijn diverse deelnemers die elkaar afwisselen op de zaterdag en/of zondag. Bezoekers kunnen volop genieten, onder andere van de poppendokter, kerstdecoraties, spijkerstof decoraties, houtdecoratie en eigengemaakte taartjes. |Ook is er de mogelijkheid voor de kindjes om een cupcake te versieren (zaterdag); er zijn een kunstschilder, een imker, stands met glaskralen, Macramé, Tiffany, babbelaars bakken en niet te vergeten plaatselijke bloemist Decoretra aanwezig 

Dit jaar zijn er Zeeuwse deelnemers die tevens in de Zeeuwse klederdracht achter de tafels staan. Er is in elk geval een diversiteit aan creatieve activiteiten. Aan het goede doel is ook nu weer gedacht met een mooie prijzentafel. Op het horecagedeelte van de Kloosterhof kan u altijd nagenieten met een lekker kopje koffie. 

De Krea & Kadomarkt begint op beide dagen om 10.00 uur en is te bezoeken tot 16.00 uur. Iedereen is op zaterdag en zondag welkom en de toegang en het parkeren is gratis. Bij binnenkomst wordt u naar de QR-code gevraagd, dit is verplicht, ook op het horecagedeelte.

macramé sieraden