Clubkampioenen TTC de Liefhebbers (Foto: Piet Brocatus)
Clubkampioenen TTC de Liefhebbers (Foto: Piet Brocatus)

Clubkampioenen bij TTC de Liefhebbers

Algemeen

HALSTEREN - TTC de Liefhebbers heeft zondag 24 oktober het seizoen 2021 feestelijk afgesloten in clublokaal Tivoli en daarbij de clubkampioenen bekendgemaakt en gehuldigd.

Voorzitter Jeroen van Zomeren vertelde de aanwezige leden dat het seizoen prima verlopen is. In verband met corona zijn van de geplande 32 ritten er 21 doorgegaan. De start van het seizoen zou 14 maart zijn, maar dat is 23 mei geworden. Slechts 1 rit is afgelast wegens slechte weersomstandigheden. De gemiddelde bezetting is heel goed geweest . Gelukkig is de vereniging verschoond gebleven van calamiteiten.

Jubilarissen

Bij de afsluiting van het seizoen werden acht jubilarissen gehuldigd. Drie leden zijn 10 jaar lid, de overige van de jubilarissen 15, 20, 25 en 30 jaar lid. Eén is 10 jaar bestuurslid. Allen zijn door het bestuur met mooie woorden bedankt met een bloemetje en een cadeaubon voor hun trouw en inzet aan de vereniging.

Clubkampioenen

Daarna was het moment daar dat de clubkampioenen bekend gemaakt werden. Altijd een spannend moment. Bij de recreanten werd de winnaar Liza van Merode met 146 punten voor Jo de Wit (142 punten) en Riet Boogaart (137 punten), een heel close finish dus. Zeg maar een overwinning met banddikte.
Bij de trimmers ging de wisselbeker naar Ad Snoeyers met 264 punten voor Ad Timmermans (237 punten) en Carlo van den Berg (222 punten). De winnaar kwam hier duidelijk solo over de finish.

Aansluitend werd een overheerlijk koud en warm buffet geserveerd. Nadat de magen gevuld waren en de dorst gelest, ging iedereen met een blij en voldaan gevoel huiswaarts. Het was weer een feestmiddag waar met veel plezier op teruggekeken kan worden.

Winteractiviteiten

Inmiddels zijn de winteractiviteiten weer van start gegaan, wat inhoudt dat door de leden en overige belangstellenden op zondagmorgen om 9.30 gewandeld wordt of er met de mountainbike op uit wordt getrokken. 

Vertrek is elke zondag vanaf Monkey Town, waar na afloop omstreeks 11.00 uur nog een kopje koffie gedronken wordt. Iedereen is zonder verdere verplichtingen van harte welkom, zowel om mee te lopen of mee te biken.