ODIO-jubileumcommissie is er klaar voor!
ODIO-jubileumcommissie is er klaar voor!

ODIO jubileumjaar van start

Algemeen

OSSENDRECHT – Maandag 1 november jongstleden stond men in Ossendrecht gepast stil bij de oprichting van Ons Doel Is Ontspanning. Exact negentig jaar na dato trapte ODIO het jubileumjaar af met de huis-aan-huis verspreiding van de jubileumkrant, buffet voor de clubvrijwilligers en presentatie van alle geprogrammeerde festiviteiten!

Geen jubileum zonder feest. Op ruim drie jaar voor haar negentigste verjaardag stak men bij ODIO de koppen bij elkaar. In klein gezelschap brainstormde men over een succesvolle strategie op weg naar een memorabel moment in de clubhistorie. Corona deed echter zijn intrede en ineens werd alles anders. Het voetballen werd stilgelegd, de horeca moest dicht en er kwam zelfs een lockdown. De jubileumcommissie kon niet meer vergaderen en er was al helemaal geen plaats meer voor leuke activiteiten. Sinds de zomermaanden lijken de ontwikkelingen rondom Covid onder meer in het voordeel van ODIO te spreken. En op basis hiervan lijkt een feestje niet langer onmogelijk meer te zijn!

JUBILEUM PROGRAMMA

- 1 november 2021: Officiële start jubileumjaar. Huis aan huis brengen van jubileumkrant als ook feestelijke opening met vrijwilligers en warm- koud buffet

- 6 november 2021: Jeugddag 

- 19 november 2021: Receptie + feest

- December 2021: Start trainingspakken actie

- Januari 2022: Start voetbalplaatjes actie COOP

- 11 maart 2022: Jubileum Quiz

- 22 april 2022: Penalty bokaal jeugd en senioren

- 14 mei 2022: Reünie

- 9 + 10 juli 2022: Zeskamp in dorp voor jeugd en senioren

- 25 september 2022: Feestavond i.s.m. horeca Ossendrecht in de Drieschaar