Brabantse koffietafel, oude foto.
Brabantse koffietafel, oude foto.

Brabant in beelden

Algemeen

REGIO - Ons filmgeheugen vanaf vandaag op internet. BrabantinBeelden neemt je mee terug naar hoe het was in Brabant. 

Spelende kinderen op straat, ‘ons mam’ in haar schort achter het fornuis, ploegende boeren, winkels en mode, maar ook schoolfoto’s of films van optochten, verjaardagen en straattaferelen: duizenden foto’s en films met verhalen over leven en werken, bidden en feesten en wonen en ontspannen in Brabant. Nu voor iedereen toegankelijk op www.brabantinbeelden.nl

Het leven in Brabant van de laatste anderhalve eeuw is vastgelegd in honderdduizenden foto’s en films, zowel van professionele fotografen en filmmakers als van amateurs. BrabantinBeelden maakt een selectie uit dat enorme aanbod, combineert foto’s en films over een bepaald onderwerp en vertelt het verhaal erachter. Met elkaar geven de beelden én verhalen een inkijkje in het Brabantse leven van alledag, maar ook dat van bijzondere dagen.
Samen met alle Brabanders vormen we ons foto- en filmgeheugen van Brabant. Help mee, want ook jouw gewone films zijn bijzonder! Neem een kijkje op BrabantinBeelden.
Wil je meer informatie of heb je films die je wilt aanbieden? Neem contact met ons op en wij helpen je graag. BrabantinBeelden,  www.brabantinbeelden.nl, e-mail: info@brabantinbeelden.nl, tel. 073 - 681 85 00.

Oude foto ijscokar