Oude foto van de maand april; wie herkent deze mensen?
Oude foto van de maand april; wie herkent deze mensen?

Herkent u het gezelschap op de oude foto?

Algemeen

HALSTEREN / LEPELSTRAAT - Wat de foto van de maand februari betreft, reageerde Mientje Hagenaars-Luijks op het verhaal van Kees Roks.

Zij vond het een mooie foto en vertelde dat Janus Luijks, van de Tholenseweg, ook een tractor had van het noodhulpproject. “Het was een Cockshut tractor. Er zat destijds een blikken plaatje op de tractor, dat ook op de foto staat. Op de bijgevoegde foto zit mijn broer Leo en op het spatbord broertje Ko.”

Helaas gaf niemand thuis op de vraag waar de gepubliceerde foto van de maand maart gemaakt is. Hij komt uit de collectie van de familie Beyaerts van het Lindeke. Waarschijnlijk staat op die foto de nog aan te leggen Steenbergseweg met daarachter de Buurtweg en de Jankenberg. Foto zou dan rondom de Tweede Wereldoorlog zijn gemaakt.

Fotopresentaties
De fotopresentaties worden zoals gewoonlijk op de tweede dinsdag van de maand in de Hof van Ram gegeven. Aanvang 14:00 uur. Toegang gratis, ook voor niet leden.

Huize St. Elisabeth
Op 12 maart werd voor de 2e keer weer een presentatie gehouden
over Huize St. Elisabeth en het was weer volle bak in het heemhuis. Wel viel op dat er weinig foto’s van personeel zijn van voor 1980. Wie kan ons daar aan helpen?

Oude foto’s
Heemkundekring Halchterth zoekt nog altijd naar oude foto’s. Wij kopiëren ze graag. U hoeft uw foto niet af te staan. 

Inloopochtend
Iedere zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur kunt u ook reageren in ons heemhuis Hof van Ram, De Beeklaan 29a. De koffie staat klaar.

Foto van de maand april
Herkent u de mensen op de foto van de maand? U kunt reageren bij Janus van der Zande, Binnenpad 43, 4661 HC Halsteren, telefoon 0164-685676, e-mail: janusvanderzande@home.nl of bij heemkundekring Halchterth.

Oude foto Mientje Hagenaars-Luijks.
Presentatie Huize St. Elisabeth in heemhuis.
Oude foto februari
oude foto maart