Herkent u de mensen op deze foto (van de maand oktober)?
Herkent u de mensen op deze foto (van de maand oktober)?

Herkent u de mensen op de foto van de maand?

Algemeen

HALSTEREN/LEPELSTRAAT - Op de oude foto’s van afgelopen maanden zijn diverse reacties (na)gekomen. 

Foto van de maand augustus

Ook Wim Rouwendal reageerde nog op de foto van de mensen in de koets met burgemeester Heldens en tegenover hem met hoed Piet van de Watering. Ook Erik Boon reageerde nadat hij de foto nog eens goed had bekeken. Hij denkt dat de persoon naast de koetsier Rien de Krom is uit de Maaipad. Mogelijk is de man met effen jas op de rug gezien Louis van de Bergh van de gemeentewerken. Tot zover de nagekomen opmerkingen.

Foto van de maand september
Per mail reageerde Johan de Kock. De mensen op de foto zijn de familie van Zanten en de familie de Kock voor de grot bij St. Elisabeth. Van links naar rechts Marie van Zanten, vader van Zanten, Jan de Kock, Adriaan de Kock, Marie de Kock-Otte, Jan van Zanten. Onder?, mevrouw van Zanten-de Kock, Henk de Kock.
Johan vond het leuk deze foto in De Halsterse krant te zien.

Fotopresentaties
De presentaties worden zoals gewoonlijk op de tweede dinsdag van de maand in de Hof van Ram gegeven. Aanvang is 14:00 uur, toegang is gratis, ook voor niet leden.

Oude foto’s
Heemkundekring Halchterth zoekt nog altijd naar oude foto’s. Wij kopiëren ze graag. U hoeft uw foto niet af te staan. 

Inloopochtend
Iedere zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur kunt u ook reageren in ons heemhuis Hof van Ram, De Beeklaan 29a. De koffie staat klaar.

Foto van de maand oktober
Herkent u de mensen op de foto van de maand? Zo ja, dan kunt u reageren bij Janus van der Zande, Binnenpad 43, 4661 HC Halsteren, telefoon 0164-685676, e-mail: janusvanderzande@home.nl of bij heemkundekring Halchterth.

Oude foto september: de families van Zanten en De Kock voor de grot bij St. Elisabeth.