Wie zijn de mensen op deze oude foto (van de maand november)?
Wie zijn de mensen op deze oude foto (van de maand november)?

Wie herkent personen op oude foto van de maand?

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Op de foto van de maand oktober linksonder reageerde als eerste Leo de Weert per mail: ‘Mijn opa Leendert de Weert staat links naast pastoor van Mechelen’.

Eveneens per mail reageerde Jan Verbraak: ‘De foto is gemaakt in huize St. Elisabeth, het gasthuis. Op de foto staat de nog jonge pastoor van Mechelen en rechts van hem mijn opa Jan Verbraak, beiden regent van het gasthuis. De foto is van voor 1966.’ Tevens vindt Jan Verbraak die oude foto’s in De Halsterse krant geweldig. Dat is goed om te horen.
Ook per mail een reactie van Kees van Tilburg. De enige persoon die hij kent is pastoor van Mechelen in het midden. Telefonisch kwam een reactie van Ingrid Mens: ‘De derde van links is mijn opa Leendert de Weert.’


Fotopresentaties
De presentaties worden zoals gewoonlijk op de tweede dinsdag van de maand in de Hof van Ram gegeven, met uitzondering van november.
Deze wordt gehouden op de eerste dinsdag, dus 7 november. Aanvang is 14:00 uur,  toegang is gratis, ook voor niet leden.

Oude foto’s
Heemkundekring Halchterth zoekt nog altijd naar oude foto’s. ‘Wij kopiëren ze graag. U hoeft uw foto niet af te staan.’

Inloopochtend
Iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur kunt u ook reageren in heemhuis Hof van Ram, De Beeklaan 29a. De koffie staat klaar.

Foto van de maand november
Herkent u de mensen op de foto van de maand (rechtsonder)? Zo ja, dan kunt u reageren bij:
Janus van der Zande, Binnenpad 43, 4661 HC Halsteren, telefoon 0164-685676, e-mail: janusvanderzande@home.nl
U kunt ook reageren bij heemkundekring Halchterth.

Oude foto (van de maand oktober) met herkende mensen.