Afbeelding
Foto: PR Scheldevogels

Maak kennis met korfbalclub Scheldevogels

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Korfbalvereniging Scheldevogels organiseerde afgelopen zomer met succes de allereerste buiteneditie van Balgevoel: een gezellige spelletjesochtend op Sportpark de Staakberg voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. 

De vereniging gaat deze activiteit herhalen en wel op donderdag 9 mei op Sportpark de Staakberg. De poorten van het sportpark en de deur van het gezellige clubhuis staan op Hemelvaartsdag open van 10.00 tot 12.30 uur. Kinderen kunnen zich met allerlei activiteiten vermaken en ouders kunnen kennismaken met de vereniging.

Kinderen kunnen al op jonge leeftijd starten met korfbal en daarom worden er twee programma’s gemaakt: 1 voor de jongste kinderen van 3 tot 5 jaar en 1 voor de kinderen van 6 tot 10 jaar.

Een aantal vrijwilligers is op dit moment druk bezig om een leuk, actief programma te maken voor de kinderen die op deze dag aanwezig zullen zijn. Als afsluiting staat er een heuse korfbalwedstrijd op het programma waarbij spelers van het eerste team van Scheldvogels zullen laten zien hoe een echte wedstrijd eruit ziet!

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Schrijf uw kind in via de website van Scheldevogels: scheldevogels.nl