Winnende wagen optocht Wjeeldrecht 2024.
Winnende wagen optocht Wjeeldrecht 2024.

Uitslag optocht Wjeeldrecht

Algemeen

HOOGERHEIDE - WOENSDRECHT - De carnavalsoptocht die maandag door Wjeeldrecht,  Hoogerheide/Woensdrecht, stond in het teken van ‘Er was eens….’

Zo beginnen alle sprookjes. De Carnavalsoptocht van Wjeeldrecht was dit jaar zeker een sprookje. Een sprookje met meer deelnemers dan voorgaande jaren. 

De jury heeft het weer bijzonder lastig gehad om de punten te verdelen en daarmee de winnaar te bepalen. Maar het is gelukt, dus hierbij de uitslag van de Wjeeldrechtse optocht:

Kinderdweil: Charlie van Dijke, ze liep met een grote knots bij B.C. Durdouwers

Enkelingen: Emma van den Bergh, Wa d’n  sprookje(sbos).

Paren: Stefano en Evelien, Wjeeldrecht wa d’n sp(r)ookje.

Kleine groepen: Pauwervrouwkes, De Liefde betovert Carnaval met de prins op het witte paard. Evan, Jens, Lize, Chris en Sarah, T’is geen sprookje, T’is echt waar, Onze nieuwe school is bijna klaar. Grwoote Boer en de zeven kleine boerkes, Wjeeldrecht wa d’n Sprookje.

Muziek: De Natte Dweil, Welkom in ons natte sprookje.

Grote Groep: De Krasse K(n)arren, Er was eens......

C-Wagens: B.C. Duimen Omhoog, B.C. Is Da Wa.

B-wagens: B.C. Durdouwers, B.C. de Papagaai, B.C. de Bokkerijders, C.S. de Sanegeit, B.C. Boys Zonder Naam, B.C. We Zen Wir De Leste, B.C. de Ko’Kus, B.C. Aktief, B.C. Leve de Lol. 

Stichting Openbare Feestelijkheden wil alle winnaars feliciteren en alle deelnemers, al onze vrijwilligers, al onze sponsoren en al het publiek enorm bedanken voor het mede mogelijk maken van deze onvergetelijke optocht. Het was dit jaar een heel mooi sprookje. 

Tot volgend jaar 3 maart in de straten van Wjeeldrecht.