Benjamin Saeijs Nederlands Kampioen Karate.

Benjamin Saeijs Nederlands kampioen Karate

Algemeen

HOOGERHEIDE - Benjamin Saeijs uit Hoogerheide heeft op het Nederlands Kampioenschap Karate 2023 in Zwolle de titel veroverd.

Benjamin Saeijs kwam uit voor Geoffrey Berens Karate Academy te Breda met als coach Geoffrey Berensin in de poule van cadet jongens (14-16 jaar) - 52 kg. Hij won met 9-1 (8-ste ronde), 10-0 (kwartfinale), 4-0 (halve finale) en met 3-1 de finale en werd daarmee Nederlands kampioen.

Uiteraard zijn de ouders van Benjamin super trots en zelf is hij super blij. Met volle kracht traint Benjamin weer verder traint voor de volgende wedstrijd: Rhein Shaiin Nürburgring in januari. Hij is te volgen op instagram en facebook Benjamin Saeijs waar ook een compilatie van zijn NK te zien is.