KBO Halsteren
KBO Halsteren

Kerstviering KBO en reisje naar Expo

Algemeen

HALSTEREN -  KBO Halsteren hield woensdagmiddag een Sinterklaasbingo; op donderdag 14 december is bij KBO Halsteren de kerstviering. Belangstellenden kunnen zich ook aanmelden voor een reisje naar de Senioren Expo op donderdag 18 januari 2024. 

Hier vindt men een honderdtal stands met informatie en inspiratie op het gebied van sfeervol wonen en leven, reizen, gezondheid en beweging, hobby en creativiteit. 

Bovendien kunnen bezoekers er onder het genot van een hapje en een drankje genieten van optredens van diverse bands, orkesten, koren en artiesten. KBO-Brabant is zoals gebruikelijk aanwezig met een ontmoetingsplein. En wilt u weten hoe het gesteld is met uw vitaliteit? Doe dan enkele metingen bij vrijwilligers van de Vitaliteitsdagen! 

KBO Halsteren heeft een bus gereserveerd voor 50 personen; vol is vol. Opstappunt is plein Vogelenzang bij Albert Heijn. Vertrek 11.00 uur, terugkomst rond 17.00 uur. Kosten voor Halsterse KBO-leden € 15,00 inclusief vervoer, entreeprijs en lunchpakket. Iedere andere senior, die gebruik wil maken van dit reisje, betaalt €16,50.

Afbeelding