Braderie Halsteren
Braderie Halsteren Foto: Bep Tielemans

Braderie Halsteren met voor ieder wat wils

Algemeen

HALSTEREN - Dit weekend staat het dorpscentrum in het teken van de jaarlijkse Braderie Halsteren. De organisatie is zoals altijd weer in vertrouwde handen van muziekvereniging Sint Cecilia Eensgezindheid uit Halsteren, in samenwerking met de Euromarkt. 

Zoals altijd is de Dorpsstraat weer afgeladen met allerlei marktkramen en nemen stichtingen en verenigingen die het dorp rijk is ook deel aan de braderie.

De braderie is beide dagen open van 11.00 tot 17.00 uur.

Optredens

Gedurende beide dagen zullen er allerlei bandjes en muziekgroepen op het parcours en in de traditionele kiosk aanwezig zijn. 

De Braderie Halsteren is meer dan alleen kramen. Er zijn dit jaar ook weer heel veel verenigingen en organisaties uit de omgeving die zich graag aan het publiek presenteren.

Horeca

Ook de cafés en winkeliers pakken deze dagen weer extra uit. Denk bijvoorbeeld aan buitenbars, terrassen en optredens bij horecazaken en aantrekkelijke aanbiedingen bij winkeliers. 

Kinderbraderie

En zoals ieder jaar wordt er weer ter hoogte van het Burgemeester Mastboomplein een leuke kinderbraderie opgesteld.

Kortom: de Halsterse braderie staat dus ook dit jaar weer geheel in het teken van plezier, leuke koopjes, lekkere hapjes, sfeervolle muziek en vooral veel gezelligheid. ‘We kijken uit naar uw komst. Tot zaterdag 16 en zondag 17 september!’

Braderie Halsteren
Braderie Halsteren
Braderie Halsteren