Afbeelding

Pinksterfeestweekend met braderie Lepelstraat

Algemeen

LEPELSTRAAT - Komend pinksterweekend vindt de jaarlijkse braderie in Lepelstraat weer plaats. Ook dit jaar staat Pinksteren garant voor vele activiteiten in het dorp, georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Het kleinschalige karakter en de ontspannen sfeer maken het West-Brabantse kerkdorp een bezoekje waard. 

Na drie jaar hebben de vrijwilligers met volop energie weer geprobeerd een fantastisch weekend te organiseren. Ondanks wat tegenslagen en het niet kunnen organiseren van de kermis hebben zij alles in het werk gesteld om er toch een mooi weekend van te maken.

Darttoernooi

De Lepelstraatse Boys organiseren weer diverse activiteiten, zoals op zaterdag 27 mei een darttoernooi in het gemeenschapshuis, aanvang van het toernooi is 14:30 uur. 

Muziekfeest

Op zondag eerste pinksterdag staat in de avond een mooi muziekfeest op het programma in het gemeenschapshuis van de Band Frontaal. Dit begint om 21:00 uur en de zaal is geopend vanaf 20:00 uur. 

Pinksterbraderie

Op maandag staat Lepelstraat uiteraard in het teken van de pinksterbraderie. In het dorp staan een honderdtal kramen waarin verschillende nieuwe artikelen maar ook tweedehands goederen te koop worden aangeboden. Voor elke portemonnee is er wel iets. 

Presentaties

Bij het gemeenschapshuis kunt u genieten van een drankje, hapje en muziek. Diverse verenigingen presenteren zich ook weer op de braderie. Zo kunt u toneelvereniging “Doedemee” bewonderen bij het kerkplein en zijn lokale vertegenwoordigers uit de politiek te benaderen bij de stand van GBWP. 

Lekkers

De visliefhebbers kunnen vers gerookte paling nuttigen. Aan de kleintjes wordt ook gedacht met de eendjesviskraam en voor de lekkere trek is er suikerspin verkrijgbaar.  

Welkom

Met al deze activiteiten op de agenda is Lepelstraat zeker een bezoekje waard tijdens Pinksteren. 

Iedereen is van harte welkom om dit bijzondere weekend te komen ervaren. Stichting Braderie Lepelstraat verwelkomt u graag tijdens de diverse evenementen dit weekend. 

Namens alle vrijwilligers uit Lepelstraat graag tot ziens!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Braderie Lepelstraat
Afbeelding