Afbeelding

Avondvierdaagse Ossendrecht

Algemeen

OSSENDRECHT - Deze week wordt er weer vier dagen heerlijk gewandeld in en rondom Ossendrecht. Ossendrecht heeft aan mooie natuur geen gebrek met haar ligging op de Brabantse Wal. 

Velen trekken er weer op uit in de omliggende polders, bos en heide. Met nieuwe wijken die gebouwd zijn en wandelroutes die zijn aangelegd, kunnen de wandelaars mooie routes afleggen.   

Naar goede gewoonte zijn er weer wandelingen uitgezet van 5 km, 10 km en 15 km. Voor ieder wat wils; of je nu jong of oud, minder goed getraind of in topvorm bent. Na al die kilometers is een bekertje drinken en iets lekkers niet meer dan verdiend. En we zullen jullie daar zoals gewoonlijk ook bij onze rustplaatsen van voorzien.  

Start- en aankomstplaats van de wandelingen zijn dagelijks op basisschool ‘t Paviljoen. De 10 en 15 km starten om 18:30. De 5 km een kwartiertje later. Op donderdag zullen alle wandelaars van de drie afstanden zich verzamelen op de parkeerplaats bij de Drieschaar, waarna de bloemenhulde zal plaatsvinden vanaf het Marktje tot Café Harmoniezaal. Hopelijk zijn de weergoden ons dit jaar goed gezind en beleven we vier zonnige, aangename en gezellige wandeldagen!
Bestuur Avondvierdaagse Ossendrecht.