Gezellig bridgen bij vereniging A La Carte.
Gezellig bridgen bij vereniging A La Carte.

Bridge vereniging A La Carte verhuisd naar Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Bijna een half jaar na onze verplichte verhuizing vanuit Bergen op Zoom naar Restaurant de Nieuwe Ram in Halsteren, kan Bridgevereniging A La Carte melden dat dit goed is verlopen. Na de Corona periode was dit wederom een spannende tijd voor de leden van Bridgevereniging A La Carte.

Een achttal leden heeft aangegeven de grotere afstand die door de verhuis is ontstaan, niet prettig te vinden en hebben een andere bridgeclub opgezocht. Jammer maar begrijpelijk. De overige leden hebben zeker moeten wennen, maar de gastvrije wijze waarop we door Jan en zijn team bij de Nieuwe Ram zijn ontvangen, heeft er voor gezorgd dat we snel gewend waren en ons thuis voelen.

A la Carte speelt op twee momenten in de week een bridge competitie; elke dinsdagmiddag vanaf 13:30 uur en elke donderdagavond vanaf 19:30 uur. We spelen in meerdere lijnen, ingedeeld op sterkte van de spelers. Maar omdat we ook ieder jaar een beginnerscursus geven, hebben we ook een lijn speciaal voor die beginnende of minder ervaren bridger.

Naast het sportieve element van onze geliefde bridgesport, zorgen wij als bestuur en onze leden voor veel gezelligheid op de wekelijkse bridge momenten. Meestal besteden we aandacht aan de feestdagen en lokale activiteiten, in de vorm van prijsjes of lekkernijen tijdens die competities. 

Nu we gesetteld zijn in onze nieuwe locatie biedt dit ook weer kansen voor de bridgers uit Bergen Noord, Tholen, Lepelstraat, Halsteren en omstreken, die graag op een tweede moment in de week willen gaan bridgen, om zich bij A La Carte aan te sluiten. Wie van bridge met wat extra’s houdt, is meer dan welkom.

Een mooie gelegenheid om met A La Carte kennis te maken is tijdens onze zomercompetitie die start vanaf dinsdag 30 mei en duurt tot eind augustus. Je kunt vooraf aan de zaal aanmelden en komen bridgen op de dinsdagmiddag of donderdagavond. Wij zorgen ervoor dat tijdens de zomercompetitie leuke prijzen te winnen zijn.

Voor meer informatie over A La Carte, ga naar onze website:  28042.bridge.nl 

Heb je al specifieke vragen, mail ons dan: alacartebridge@gmail.com of kom gewoon even langs op een van onze speelmomenten. Harry van Wijnen, voorzitter Bridgevereniging A La Carte.