Afbeelding

Bal buurtschap de Heide

Algemeen

OSSENDRECHT - Het kan weer… Na enkele jaren gedwongen pauze kunnen dit jaar de traditionele carnavalsbals van Buurtschap de Heide in Ossendrecht weer doorgaan “en dat klinkt oos as muziek ien oos worre”.

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari organiseert Buurtschap de Heide in café de Boulevard te Ossendrecht dan ook weer hun carnavalsweekeinde. 

Op zondagmiddag 5 februari worden de kinderen getrakteerd op een gezellige h’osmiddag met Prins Zjim 1 en nar Luukske. Alle Kalfkus van Ostrecht zijn dan vanaf 14.30 uur van harte welkom in café de Boulevard, want de Heikneuterkes mogen uiteraard ook hun vriendjes en vriendinnetjes van buiten het buurtschap op dit bal uitnodigen. 

Op die middag zullen de Heikneuterkes laten zien dat carnaval nog volop leeft op Daaj door samen met nar Luukske eens lekker uit hun bol te gaan.

De “oudere” carnavalsvierders, die dus niet vroeg naar bed hoeven te gaan, kunnen op zaterdagavond 4 februari al terecht voor het bekende gezellige carnavalsbal. Want gefeest zal er worden op die avond, daar staan de goede muziek, de gezelligheid van de Boulevard en een lekker glaasje garant voor. Alle reden om maar snel je carnavalsspullen bij elkaar te zoeken en je op te dossen voor dit carnavalsbal, want deze avond mag je niet missen.

Ook op deze avond zullen Prins Zjim 1 en Nar Luukske met hun gevolg dit carnavalsbal gepast opluisteren en zal de boerenkapel de nodige carnavalskrakers over de feestvierders uitstrooien. 

Het bestuur van Buurtschap de Heide hoopt velen te verwelkomen.