Handwerkverkoop Zonnebloem.
Handwerkverkoop Zonnebloem. Foto: Bep Tielemans

Zonnebloem zoekt versterking bestuur

Algemeen

HALSTEREN - De handwerkgroep van de Zonnebloem afdeling Halsteren kijkt met succes terug op haar jaarlijkse tentoonstelling bij ‘Dagbesteding op ‘t dorp’. 

Zaterdag 10 december is het handwerk zoals sokken, truien, kerstartikelen en allerlei andere artikelen nogmaals te bewonderen maar dan in Woonzorgcentrum Het Nieuwe ABG in Bergen op Zoom. Zondag 18 december doen we het nog eens over in Verzorgingstehuis Moermont eveneens in Bergen op Zoom.

Iedere dinsdag is er bij de Dagbesteding op ‘t dorp” een handwerkmiddag. Onder het genot van een kopje koffie/thee en veelal een lekkere traktatie is een groep ouderen drukbezig met handwerken. Een welkome afwisseling.

De Zonnebloem is er om gehandicapten en veelal ouderen een zonnestraaltje te geven Als afdeling Halsteren organiseren we naast de huisbezoeken een aantal keer per jaar een gezellige dag of middag. Zo hadden we van het voorjaar een gezellige High Tea en was vorige maand de Stichting “Ons boeren goed” bij ons op bezoek die vol trots de Zeeuwsche klederdrachten presenteerde.

Volgend jaar bestaat de afdeling Halsteren 50 jaar. Een moment om zeker bij stil te staan met onze gasten. Inmiddels wordt er al druk gewerkt om een leuke dag in elkaar te draaien.

Bestuur

Zoals veel vrijwilligers verenigingen heeft de afdeling Zonnebloem helaas ook gebrek aan bestuurlijke krachten. Zo is er een vacature voor zowel de voorzitter als de secretaris. Liefhebbers - gegadigden voor ons bestuur kunnen zich aanmelden bij Ria Bakx (penningmeester)mail riabakx@ziggo.nl of Ben Kannekens - bestuurslid mail kannekens-mang@kpnplanet.nl . Bij te vermelden is dat er altijd geschoven kan worden in de bestuurlijke functies. Dus schroom niet u aan te melden