Ron van Hoof verheugt zich op de kerstshow die hij op zaterdag 10 december geeft in MFC de Biezen.
Ron van Hoof verheugt zich op de kerstshow die hij op zaterdag 10 december geeft in MFC de Biezen. Foto: Ron van Hoof

Eerste kerstconcert Ron van Hoof

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - De uit Putte afkomstige zanger Ron van Hoof is trots dat hij op zaterdagmiddag 10 december zijn allereerste kerstconcert gaat geven. Hij liep al jaren met dit idee rond, maar mede door de voorgaande coronamaatregelen kwam het er niet van. 

In 2020 had Ron van Hoof wel een kerstshow opgenomen bij de Biezen met medewerking van diverse artiesten, deze show is nog steeds te bekijken op YouTube. Maar nu dan een eigen live kerstshow. Achter de schermen wordt er al enkele maanden druk gewerkt aan deze show. Tijdens de warme zomermaanden werden er al kerstnummers uitgezocht en gerepeteerd met de muzikanten. Want in deze show zal Ron live begeleid worden door drie leden van zijn band ‘Come-back’, namelijk de basgitarist Wilfred en zijn twee gitaristen Virgil en Eric. Dit alles onder muzikale leiding van Laurens van Wessel, die deze middag op keyboard/ piano zijn bijdrage zal leveren. Laurens van Wessel is de man van de studio waar Ron zijn nummers opneemt, en tevens de muzikale kracht achter alle nummers die Ron heeft uitgebracht. Alle teksten schrijft Ron zelf, Laurens draagt zorg voor de melodielijn en de muzikale invulling.  

Ook het kinderkoor ‘Krekelkoor’ uit Huijbergen zal deze middag aanwezig zijn. Twee jaar geleden hebben ze ook meegedaan met Ron zijn kerstsingle ‘Als het kerstfeest is’ en tijdens de opname van de kerstshow in 2020 waren ze ook aanwezig. De kerstshow wordt ingevuld met een uitgebreid repertoire van diverse nummers, veel bekende kerstliederen zullen de revue passeren. Een van de slagwerkers van de Putse fanfare Volharding, Floris, zal zijn medewerking verlenen bij het lied ‘Little drummer boy’. Verder staan er tal van andere gezellige, vrolijke en mooie nummers op het repertoire deze middag. Ook presenteert Ron zijn 13e single, een cover van een bestaand nummer waar hij zelf een Nederlandse tekst op schreef met als titel ‘Alleen voor jou’. Het is het mooi romantisch lied ‘Love is all’ waar Engelbert Humperdinck in 1973 wereldwijd een grote hit mee scoorde. Ron is een grote liefhebber van de nummers van Humperdinck en is trots dat hij een mooie uitvoering van dit nummer uitbrengt. Heel speciaal is dat zowel de Nederlandse versie, als de Engelse versie worden uitgebracht. Beide uitvoeringen staan ook op de cd-single. Het wordt dus een mooie gezellige middag in MFC de Biezen in Putte, u wordt ontvangen met een welkomstdrankje en tijdens de pauze kunt u genieten van hapjes.

10 December, MFC De Biezen in Putte, Aanvang 14.30 uur, entreeprijs bedraagt €12,50  

Voor kaarten kunt u terecht bij:  MFC de Biezen, MFC Kloosterhof, MFC De Drieschaar, MFC De Kloek, Primera Niels van Elzakker en Primera Putte

Of telefonisch bestellen op 06-11372363 of 06-55965930. De kaarten worden dan thuis bij u afgeleverd. Ron hoopt u te mogen ontmoeten bij zijn kerstconcert om samen van een gezellige middag te kunnen gaan genieten.

Kerstshow Ron van Hoof