Een opdracht bij de Fiets-Foto-Puzzeltocht.
Een opdracht bij de Fiets-Foto-Puzzeltocht. Foto: Pascal Brugman

Fiets-foto-puzzeltocht buurtschap De Heide

Algemeen

OSSENDRECHT - Al veel mensen hebben deze zomer deelgenomen aan de fiets-foto-puzzeltocht van buurtschap De Heide in Ossendrecht maar ben je nog niet in de gelegenheid geweest om daaraan deel te nemen en vind je het leuk om er een dagje op uit te trekken in onze mooie omgeving dan kan dat nog tot 26 september.

De route loopt door en in de omgeving van Ossendrecht, is ongeveer 25 km lang en onderweg zijn er, op verschillende plaatsen, foto’s getrokken. De opdracht is om deze foto’s in de juiste volgorde van de route te plaatsen en te noteren op het deelnameformulier. In café Boulevard te Ossendrecht, of bij hotel Dekkers, kunt u tijdens de openingsuren deelnameformulieren afhalen tegen betaling van € 4,00 per formulier. Als u alle foto’s de eerste keer niet vindt kun je uiteraard de tocht op een andere dag nog eens overdoen. De enige voorwaarde is dat uw oplossing op vrijdag 26 september gedeponeerd moet zijn in een bus welke aanwezig is in café De Boulevard te Ossendrecht. Voor de goede oplossingen zijn er een tiental leuke prijzen beschikbaar.

Een schiftingsvraag bepaalt de uitslag als er meerdere goede oplossingen zijn. Ook deze schiftingsvraag staat op je deelnameformulier. De prijswinnaars worden begin oktober bekendgemaakt en de uitslag zal in de verschillende regionale bladen gepubliceerd worden.

Iedereen die met deze puzzeltocht meedoet wensen wij alvast veel fietsgenot en succes met het oplossen van de zoektocht.