Afbeelding

Geslaagd optreden Lemon Brass bij Pompejus

Algemeen

HALSTEREN - Lemon Brass gaf op woensdagavond een optreden aan de voet van de Pompejus toren op Fort de Roovere in Halsteren. 

Het idee werd geboren in café-zaal Tivoli, een aantal weken geleden tijdens een repetitieavond, om het seizoen buiten in deze bijzondere omgeving af te sluiten. Gelukkig bleef het die avond, ondanks de mindere weersvoorspellingen, vrijwel droog.
Zo’n honderd bezoekers, waaronder een aantal toevallige passanten, namen plaats op de Pompejus, die uitstekend geschikt bleek als tribune. Lemon Brass liet een groot deel van hun repertoire horen, waaronder
Get Lucky, It wasn’t me, Danza Kuduro, Crazy in Love, Take on me, Bad Romance, Blame it on the Boogie, Sweet Dreams, Coco, Never gonna give you up, Don’t you want me baby, Funky Town en Valerie.
Verrassend was het optreden van Louise Segers, dochter van baritonspeler Martien Segers, die onder de artiestennaam Louise Martina een aantal nummers meezong. Het zangtalent kon ook rekenen op een groot applaus van de aanwezigen.
Het volgende optreden van Lemon Brass staat gepland op de Bergse Foodstoet, op vrijdag 9 september op het terrein van Kiek in de Pot. De muzikanten gaan nu eerst genieten van een verdiende zomervakantie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding