Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Nanny van der Poel in The Garden of Mala.
Nanny van der Poel in The Garden of Mala. (Foto: Dennis van Loenhout)

Mooi zomerprogramma voor verbindingstuin

OSSENDRECHT – Verbindingstuin The Garden of Mala is er voor iedereen die in verbinding wil komen met zichzelf of met anderen. Het boeiende zomerprogramma dat is samengesteld door het team van de Japanse verbindingstuin in Ossendrecht helpt daarbij. De drempel is laag, en elk bezoekje aan The Garden of Mala maakt de wereld weer een stukje mooier.


De wereld draait vaak alleen om uiterlijk, terwijl het belang van het innerlijk wel eens wordt vergeten. Na jaren in de modebranche te hebben gewerkt kreeg Nanny van der Poel steeds meer het gevoel dat ze wat miste, en wat anders zocht. Nadat ze uit de modewereld is gestapt vond ze wat ze zocht bij The Garden of Mala, en bij yoga, dat ze al kent sinds haar jeugd. “Yoga en meditatie helpen me om niet teveel te denken om mijn gedachten rustiger te krijgen en om rust en ruimte te vinden. Yoga is er om je te leren dat iets eenvoudigs zoals op de juiste manier ademhalen je al kan helpen om beter in je innerlijk te komen. The Garden of Mala wil die inzichten en die rust, toegankelijk maken voor iedereen. Iedereen moet mogen ervaren hoe mooi het is om in verbinding te staan met jezelf, of met anderen.”

Gevarieerd

Het zomerprogramma van The Garden of Mala moet daarbij helpen. Dat zomerprogramma start met de yogadag van Yoga Jane op zaterdag 25 juni, waar niet alleen Nanny van der Poel en Jane van Kempen yoga en meditatie verzorgen, maar ook gastdocenten Twan Timmermans met yoga, Irene met klankschalen, Hellen met dans en Willy met Dru Yoga hun talenten inzetten om verbinding te bewerkstelligen. Op 2, 9, 16, 23 en 30 juli en 6 augustus verzorgt gastdocent Robert Kizen zijn lessen “zomerzen en de Hsin Hsin Ming” terwijl Gerda Robersscheuten op 1, 8 en 29 juli haar “zomerse vrijdagen” rondom het thema Soul Body Fusion naar Ossendrecht brengt.
Op 8 en 29 juli en op 19 augustus verzorgt Marion IJzermans themamiddagen, waarin zij workshops geeft rond thema’s die zij in haar praktijk als energetisch therapeut tegenkomt.
Op 5 augustus geeft Suzanne Graf haar workshop “voeding voor de ziel” en Jacqueline Elst vertelt op 23 juli en 6 augustus meer over bachbloesem en Neuro Emotionele Integratie.
Miranda Bosters komt op 25 augustus naar Ossendrecht om te vertellen hoe iriscopie inzicht geeft in de wereld achter de ogen.
Het gevarieerd zomerprogramma van The Garden of Mala wordt op 3 september afgesloten met een lezing van Monique van de Bor over haar boek “De Spiegel van Monica”.

Aanmelden

Voor de onderdelen van het zomerprogramma is vooraf inschrijven noodzakelijk. Nanny van der Poel benadrukt dat The Garden of Mala nog meer te bieden heeft: “Een verjaardag met verbinding of een themadag kan in onze verbindingstuin plaatsvinden, waar wie behoefte heeft aan een gesprekje kan altijd vrijblijvend binnenlopen. We bieden bovendien ook mooie kadobonnen. Bij ons is heel veel mogelijk en is veel goed zonder te oordelen iedereen krijgt bij ons de ruimte.”

Meer informatie op www.thegardenofmala.nl, of via Facebook en Instagram

Meer berichten